Oskarshamns Folkhögskola söker en lärare som kan vara huvudansvarig för vår orgelundervisning, samt kan ha andra ämnen på vår kyrkomusikerutbildning och musiklinje. Tjänsten är på 75-100 procent beroende på din kompetens och erfarenhet. Det rör sig om en ferietjänst.

Som lärare på Oskarshamns Folkhögskola ingår du i ett arbetslag som gemensamt ansvarar för utformning av kursinnehåll och genomförande. Som lärare i arbetslaget är du delaktig i planering och utveckling av arbetet. Du samarbetar med övriga lärare och är aktiv för att den dagliga verksamheten ska fungera.

Du har utbildning med relevanta ämneskunskaper, god samarbetsförmåga och pedagogisk kunskap och erfarenhet. Kunskaper om folkbildning och folkhögskola är meriterande. Oskarshamns folkhögskola vänder sig i huvudsak till vuxna studerande, från 18 år och uppåt. Men vi har även kurser för barn och ungdomar. Därför ser vi gärna att du har erfarenhet av att undervisa människor i olika åldrar och på olika kunskapsnivå. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Oskarshamns Folkhögskola ligger centralt i Oskarshamn med gångavstånd till både centrumhandel och buss- och tågstation. Folkhögskola är en utbildningsform för vuxenutbildning inom folkbildningen. Här finns behörighetsgivande kurser för dem som saknar grundskole- eller gymnasieutbildning, särskilda kurser inom bland annat musik, yrkesutbildningar och kurser som genomförs på uppdrag av exempelvis Arbetsförmedlingen.

Förutom att vara en skola är Oskarshamns Folkhögskola även en populär konferensanläggning med en restaurang och ett vandrarhem. Huvudman för skolan är Växjö Stift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning i 6 månader tillämpas.

Tillträde: 12 augusti 2019 eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 31/3 2019. Ansök snarast, vi kommer att ha en löpande rekryteringsprocess.

Ansökan med personligt brev och CV skickas till: lotta.lindqvist.osk@folkbildning.net

Frågor besvaras av:

Robert Öhman, utbildningsledare på Kyrkomusikerutbildningen, på tel: 0491-768 111, 0730-77 42 12 samt mejl: robert.ohman.osk@folkbildning.net

Facklig företrädare David Unger tel. 072-523 55 18

2019-03-07T11:34:19+00:007 mars, 2019|