Oskarshamns Folkhögskola söker en lärare i jazzsång och brukspiano/gehörspiano

Du som söker är jazzsångpedadog eller musiker med tidigare erfarenhet av undervisning i sång och brukspiano. Tjänsten omfattar minst 50 procent och kan även komma att innehålla undervisning i andra ämnen beroende på din inriktning.

AFROKÖR

Du kommer att undervisa jazzlinjens sångare i sång som huvud/biinstrument, ha gemensam sånglektion, afrokör samt undervisning i piano för dem som har piano som biinstrument. Du kommer också att undervisa kyrkomusikerutbildningens deltagare i brukspiano, d.v.s. ackompanjemang och melodispel utifrån ackordanalys. Kännedom om Svenska kyrkans gudstjänstmusik är meriterande.

Som lärare på Oskarshamns Folkhögskola ingår du i musikarbetslaget vilket innefattar mentorsskap, ansvar för konserter och utveckling av skolans musikutbildningar.

SKOLA MED KONFERENSANLÄGGNING

Oskarshamns Folkhögskola ligger vackert på en höjd med utsikt över Oskarshamns centrala delar och över hamninloppet. Förutom folkhögskolan, med Växjö stift som huvudman, består verksamheten av en konferensanläggning, en restaurang och ett internatboende.

Tjänsten är en tillsvidareanställning i form av ferietjänst med startdatum HT23.

Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss!

Sista ansökningsdag: 30/5 

Karin Öhman

Utbildningsledare musik och kyrkomusik
karin.ohman@ofhsk.se
0491-768111

David Unger
Facklig representant, Lärarförbundet
david.unger@ofhsk.se

Ansökan med personligt brev och CV mejlas till:

karin.ohman@ofhsk.se (märk ansökan med ”lärare musik”)

Rekryteringen genomförs löpande.

Oskarshamns folkhögskola är en stiftelse och verksamheten har Växjö stift som huvudman. Här finns bl.a. Allmän linje med olika inriktningar, Musiklinje, Förberedande kyrkomusikerutbildning, Kyrkomusikerutbildning på heltid, deltid och distans, Undersköterskeutbildning, Kyrkans grundkurs och Seniorkurser. Skolan har en offentlig lunchrestaurang, en omfattande konferensverksamhet och vandrarhem. Totalt finns ca 40 anställda. I Oskarshamns finns kulturskola, estetgymnasium, jazz- och kammarmusikförening och Länsmusiken med bl a den professionella stråkorkestern Camerata Nordica.