Vi söker en vårdlärare

Till hösten 2020 startar Oskarshamns Folkhögskola en 2-årig uppdragsutbildning till undersköterska. Utbildningen är ett samverkansprojekt mellan Oskarshamns folkhögskola, Oskarshamns kommun och arbetsförmedlingen där arbetslösa kommer att utbildas för jobb som undersköterskor inom vården.

Till utbildningen behöver vi en vårdlärare. Vi söker dig som har yrkesbakgrund inom vården och som har erfarenhet av utbildning inom gymnasieskolans vård- och omsorgsprogram. Det är meriterande om du har gymnasielärarexamen som vårdlärare. 

Vi hoppas att du som söker vill vara med och skapa utbildningen med ett huvudansvar utifrån Skolverkets gymnasiekurspaket för undersköterskekompetens. Det kan du läsa om HÄR.

UNDERVISNING I ALLA VÅRDÄMNEN

Som vårdlärare undervisar du i alla vårdämnen inom utbildningen. Andra lärare på folkhögskolan kommer att ha några ämnen, till exempel svenska och matematik. 

Oskarshamns Folkhögskola ligger vackert på en höjd med utsikt över Oskarshamns centrala delar och över hamninloppet. Förutom folkhögskolan, med Växjö stift som huvudman, består verksamheten av en konferensanläggning, en restaurang, ett internatboende samt ett vandrarhem. Läs mer om skolan här på hemsidan.

Tjänsten är en visstidsanställning under två läsår, och den är utformad som en ferietjänst. Tillträde den 10 augusti 2020 eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Henrik Jardbring, rektor
henrik.jardbring.osk@folkbildning.net
0491-768101

Sök jobbet senast: 2020-04-12

Ange referens ”Vårdlärare”

Ansökan med personligt brev och CV mejlas till: henrik.jardbring.osk@folkbildning.net

Löpande rekrytering, vilket innebär att intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden gått ut.