Varierade arbetsuppgifter för både skola och konferens

Som IT-tekniker på folkhögskolan har du ansvar för datorsystem, installation och underhåll av skolans datorer, nätverksadministration; licens- och kontohantering, datasäkerhet samt risk- och sårbarhetshantering. Du har IT-support av Mac- och Windowsdatorer samt ansvarar för att den dagliga driften fungerar och ger stöd och support till användarna. 

Du kommer att få installera och anpassa datorer som sköter kommunikationen i nätverket som routrar, datorer och arbetsplatser. I dina arbetsuppgifter ingår även till exempel inköp av datorer, datordelar och mjukvara , installation, teknisk support och service av programvara, systemmjukvara och hårdvara. Vidare ingår att administrera skrivare, mail, kalendrar, audio- och videokonferensutrustning samt ge råd och föreslå lösningar och så vidare.

KVALIFIKATIONER

Kvalifikationer: Eftergymnasial utbildning med inriktning inom området eller motsvarande kunskaper som kan bedömas likvärdiga • Goda kunskaper inom nätverksteknik • Aktuell och relevant erfarenhet av installation och konfiguration av IT-utrustning. • God förmåga att kommunicera i tal och skrift.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är engagerad och serviceinriktad. Du är en god lagkamrat samtidigt som du gärna tar initiativ och eget ansvar. Du är kvalitetsmedveten, utvecklingsorienterad och har sinne för ordning och god planering. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

SKOLA, INTERNAT, KONFERENS & RESTAURANG

Oskarshamns Folkhögskola ligger vackert på en höjd med utsikt över Oskarshamns centrala delar och över hamninloppet. Förutom folkhögskolan, med Växjö stift som huvudman, består verksamheten av en konferensanläggning, en restaurang, ett internatboende samt ett vandrarhem.

Vi har ett brett utbud av kurser och utbildningar med allmän kurs på grund- och gymnasienivå, musiklinje, kyrkomusikerutbildning, yrkesutbildning till pianotekniker, kyrkans grundkurs, seniorkurser och kurser i svenska för nyanlända. Våra deltagare är 18 år och uppåt.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta rektor Henrik Jardbring på 0491-76 81 01 eller via mejl: henrik.jardbring.osk@folkbildning.net

Välkommen att mejla din ansökan med CV och personligt brev till: henrik.jardbring.osk@folkbildning.net

Sista ansökningsdag: 27 september

Vi arbetar med en löpande rekrytering och intervjuer och rekrytering kan komma att genomföras under ansökningsperioden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgrad 40-60 procent beroende på bredden i din kompetens. Provanställning i 6 månader kan komma att tillämpas.