Allmän kurs behöver lärar-resurs till nästa läsår

Oskarshamns Folkhögskola behöver en lärare i samhällskunskap på gymnasienivå och i NO på grundnivå till Allmän kurs under läsåret 2021-2022. Tjänsten omfattar 40 procent.

Du som söker är grundskole- eller gymnasielärare i samhällskunskap och naturorienterande ämnen. Tjänsten ingår i Allmän kurs med undervisning i NO på grundläggande nivå (motsvarande åk 6-9), och undervisning i samhällskunskap på vår undersköterskeutbildning (kursen sh 1a1). Undervisningen är förlagd till onsdagar och fredagar.

DELTAGARE 18 ÅR OCH UPPÅT

På Allmän kurs är deltagarna 18 år och uppåt och studerar för att komplettera sin grundskole- och/eller gymnasieutbildning. Undersköterskeutbildningen motsvarar Skolverkets nationella yrkespaket mer kurser från vård- och omsorgsprogrammet utformat för arbete som undersköterska.

God människokännedom, samarbetsförmåga och vilja att se utvecklingspotential i alla kursdeltagare är grundläggande förutsättningar för arbetet hos oss. Du behöver också vara självständig som lärare.

Under höstterminen finns möjlighet att utöka tjänsten med att vara lärare på våra seniorkurser. Där kan man som lärare välja ämnen och teman helt utanför den vanliga ämnesindelningen. Skolan kommer att ha seniorkurser i Oskarshamn och Mönsterås.

BRED VERKSAMHET

Oskarshamns Folkhögskola ligger vackert på en höjd med utsikt över Oskarshamns centrala delar och över hamninloppet. Förutom folkhögskolan, med Växjö stift som huvudman, består verksamheten av en konferensanläggning, en restaurang och ett internatboende.

Tjänsten är en visstidsanställning under ett läsår i form av ferietjänst med startdatum 2020-08-11. Det kan finnas möjlighet till förlängning.

Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss!

Kontaktpersoner

Lotta Lindqvist, bitr. rektor
lotta.lindqvist@ofhsk.se
0491-768103

Maria Bergqvist, arbetslagsledare Allmän kurs
maria.bergqvist@ofhsk.se
0491-768 108

Sök jobbet senast: 18 april
Ange referens “Lärare sh/no”

Du skickar din ansökan med CV och personligt brev via mejl till: lotta.lindqvist@ofhsk.se

Löpande rekrytering: ansökningar bearbetas löpande och intervjuprocessen påbörjas så snart som möjligt

Vi undanber oss erbjudande om annonsering av tjänsten.