Snabb rekrytering av kock

Vi söker en kock till vårt restaurangkök i Oskarshamns Folkhögskola. Där arbetar du tillsammans med övriga kockar i ett team under ledning av kökschefen. All mat lagas från grunden och vi arbetar mycket med ekologiska och närproducerade råvaror.

Vi har lunchrestaurang för allmänheten samt bedriver en omfattande konferens och cateringverksamhet. Samtidigt serverar vi frukost, lunch och kvällsmat till folkhögskolans kursdeltagare. Kockarna utför samtliga arbetsuppgifter i storköket i ett rullande schema.

SERVICEINRIKTAD MATLAGARE

Du som söker bör vara en intresserad och serviceinriktad matlagare som både kan jobba självständigt och i samarbete med teamet. Du har utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete. Tjänsten är en visstidsanställning på 80 % med början så snart som möjligt. Anställningen sträcker sig till och med den 20 december 2020, med möjlighet till förlängning. I schemat ingår viss helgtjänstgöring.

Oskarshamns folkhögskola och Axel Munthes konferenscenter är en plats där människor med olika bakgrund, ålder, religion och intressen möts i en skön miljö. Skolan har Växjö stift som huvudman och bedriver utbildningar med stor bredd. Restaurang Tuppen är skolans hjärta där samlingen kring god mat bidrar till en trivsam atmosfär för såväl kursdeltagare som de många konferensgästerna.

Vill du veta mera om arbetet?

Ring kökschef Joakim Skärkarl på 0491-76 81 28

Bodil Johansson, är konferensansvarig och kan också svara på frågor: 0491-76 81 05

Mejla din ansökan med cv och personligt brev till joakim.skarkarl.osk@folkbildning.net  

Vi påbörjar rekryteringsprocessen så snart som möjligt att kan komma att kalla till intervjuer innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag är 13 september.

Läs med om restaurangen och konferenscentret HÄR