Loading...
Allmän kurs – grund2019-05-10T11:45:45+01:00

ALLMÄN KURS – GRUND

Allmän kurs – Grund är för dig som saknar en fullständig grundskoleutbildning. Du får hjälp med att utveckla din studievana och möjlighet att komplettera det som krävs för att gå vidare på gymnasienivå. 

På Allmän kurs – Grund gör du färdigt din grundskoleutbildning. Här kan man starta på olika nivåer beroende på hur länge man studerat tidigare. Varje deltagare har en mentor som hjälper till med studieplanering och följer upp hur det går.

INRIKTNING SVENSKA

Inför läsåret 2019-20 planerar vi också för en kurs på grundnivå med inriktning svenska för dig med svenska som andraspråk. Det innebär extra lektioner i svenska varje vecka så att du har chans att utveckla språket snabbare.

SMÅ GRUPPER

Hos oss sker studierna i en lugn miljö och i små grupper. Förutom behörighetsgivande ämnen ingår hälsa och lektioner inom den inriktning du valt. Skolan anordnar även temadagar, utflykter och studiebesök.

ANSÖK

Sista ansökningsdatum ht 19: 15 maj 2019

Hör av dig om du undrar något eller vill göra ett studiebesök hos oss. Vi tar gärna emot dig för samtal och rundvandring på skolan. Om du vill kan du även följa undervisningen under någon eller några dagar.

Maria Bergqvist 
Utbildningsledare
0491- 76 81 08, 072-540 11 62
maria.bergqvist.osk@folkbildning.net