Körkurs2019-08-19T10:42:03+01:00

KÖRKURS

Under hösten 2019 erbjuder vi en ny körkurs, den här gången för både kvinnor och män. Kursen går på halvtid och omfattar tio veckor med undervisning. Höstens kurs ser ut att vara full, men du kan ansöka för att stå som reserv.

Kursen är en unik möjlighet till fortbildning för dig som körsångare och den kräver inga förkunskaper. Det är våra duktiga musiklärare på Musiklinjen och Kyrkomusikutbildningarna som undervisar. På schemat står körsång, röstvård, dirigering, gehörsträning, musikteori och musikreflektion. Under våren genomfördes en kurs med samma innehåll för enbart kvinnor. Det visade sig vara en mycket lyckad satsning. Kursen avslutades med en mindre konsert.

TISDAGAR OCH TORSDAGAR

Körkursen startar vecka 36 och pågår till och med vecka 46. Det är totalt elva veckor men höstlovet vecka 44 är det ledigt. Lektionerna är förlagda till tisdagar 8.30-12.00 och torsdagar 13.30-17.00 på Oskarshamns Folkhögskola. Varje halvdag bryts av med fika i skolans restaurang.

Vid för få anmälningar kan kursen utgå.

Anmälan

Anmälan görs digitalt via knappen här på sidan. Om du har frågor kontakta skolan.

Höstens kurs ser ut att vara full, men du kan ansöka för att stå som reserv.

Undervisningen är kostnadsfri. Du betalar en bekräftelseavgift på 150 kronor för att få din plats, och en serviceavgift på 995 kronor för fika i restaurangen vid varje tillfälle, en teoribok och ett nothäfte. Avgifterna betalas när du fått faktura.

Välkommen att höra av dig med frågor!

Eric Lammers, kursansvarig
eric.lammers. osk@folkbildning.net
Tel: 076-320 15 17