Prova på-dag! Förlängd anmälningstid: 3 februari

Var musikstuderande för en dag. Kostar inget och du får chansen att testa hur det kan vara att studera någon av musikutbildningarna på Oskarshamns Folkhögskola. Välkommen!

På våra musikutbildningar kan du utveckla ditt intresse för musik, förbereda dig för musikhögskola eller skaffa yrkesexamen som kantor. Våra utbildningar har följande inriktningar: kykomusik, genrefri sång, jazz-soul-blues, klassisk musik och komposition. Lördagen den 12:e februari är det prova på-dag. Anmäl dig senast den första februari.

Detta ingår under dagen:
• Individuell lektion på ditt huvudinstrument
• Körsång och/eller ensemble inom din genre
• Musikteori, gehör och musikreflektion
• Konsert

Du får lära känna skolan, träffa lärare och nuvarande kursdeltagare. Du får också information om hur antagningsproven går till. 

Välkommen att kontakta oss!
Utbildningsledare: Karin Öhman 0491-768 111, karin.ohman@ofhsk.se
Musiklinjen: Olof Lövmo 0491-768 120, olof.lovmo@ofhsk.se
Kyrkomusikerutbildningen: Robert Öhman 0491-768 127, robert.ohman@ofhsk.se

Anmäl dig digitalt HÄR.

Dagen är kostnadsfri och skolan bjuder på lunch och fika för dig som deltar i prova på-dagen. För dig som inte kan resa till eller från skolan på själva kursdagen finns möjlighet till övernattning på skolan mellan fredag och lördag i flerbäddsrum med frukost för 225 kronor (Medföljande personer betalar ordinarie vandrarhemspris.) Ta med sänglinne och handduk. Boendet bokas via hemsidan www.munthekonferens.se och heter Logi Tuppen. Ange ”Prova på-dag” för rätt pris. Om du behöver hjälp med bokningen kan du ringa Bodil Johansson på 070-2618082. 

Tillgången på rum är begränsad så först till kvarn gäller. Boka senast måndag 7 februari.