Boende2019-09-20T12:21:46+01:00

BOENDE PÅ SKOLAN

Att få umgås tillsammans i en nära gemenskap är en av de saker som kännetecknar upplevelsen av att studera på folkhögskola. En del av våra deltagare bor också på skolans internat.

Om du väljer att bo på internatet ingår mat från och med måndagens förmiddagsfika, till och med fredagens lunch. Om du bor kvar under helgen får du alltså lösa maten på egen hand.

BOENDET

Här bor våra deltagare i fräscha möblerade rum. Det finns rum med egen dusch och toalett och rum där man delar dusch och toalett med sin granne. På varje våning finns två kök och ett stort TV och sällskapsrum. Köken är utrustade med tillredningskärl och serveringsporslin. Du behöver själv ta med eget matporslin och bestick. Står du på balkongen ser du ut över både innerstaden och havet.

EGEN FAST DATAUPPKOPPLING

Om du vill ha en egen fast datauppkoppling på ditt rum går detta lätt att ordna. Det är dessutom helt kostnadsfritt. Du tar då kontakt med Kjell Robertsson som är IT-ansvarig.

HÖSTTERMINEN 2019

Enkelrum med egen toalett och dusch: 24 575 kronor

Enkelrum med delad toalett och dusch: 23 113 kronor

Betalning sker vid fyra tillfällen: i augusti, september, oktober och november.

VÅRTERMINEN 2020

Enkelrum med egen toalett och dusch: 29 700 kronor

Enkelrum med delad toalett och dusch: 27 831 kronor

Betalning sker vid fyra tillfällen: i januari, februari, mars och april.

I ovanstående priser ingår kostnader för samkväm, fester, visst undervisningsmaterial, elevförsäkring, samt den service som ges. (För vissa kurser tillkommer materialavgift.)

Frågor om boendet kan ställas till Bodil Johansson från och med vecka 32.

Tel: 0491-76 81 05