Arbete på både musiklinjen och kyrkomusikerutbildningen

Oskarshamns Folkhögskola söker en lärare i jazzsång och brukspiano/gehörspiano till musiklinjen och kyrkomusikerutbildningen.

Du som söker är jazzsångpedagog eller musiker med tidigare erfarenhet av undervisning i sång och brukspiano. Tjänsten omfattar minst 50 procent och kan även komma att innehålla undervisning i andra ämnen beroende på din inriktning.

JAZZSÅNG, PIANO, AFROKÖR

Du kommer att undervisa jazzlinjens sångare i sång som huvud/biinstrument, ha gemensam sånglektion, afrokör samt undervisning i piano för dem som har piano som biinstrument. Du kommer också att undervisa kyrkomusikerutbildningens deltagare i brukspiano, d.v.s. ackompanjemang och melodispel utifrån ackordanalys. Kännedom om Svenska kyrkans gudstjänstmusik är meriterande.

Som lärare på Oskarshamns Folkhögskola ingår du i musikarbetslaget vilket innefattar mentorsskap, ansvar för konserter och utveckling av skolans musikutbildningar.

SKOLA MED KONFERENSANLÄGGNING

Oskarshamns Folkhögskola ligger vackert på en höjd med utsikt över Oskarshamns centrala delar och över hamninloppet. Förutom folkhögskolan, med Växjö stift som huvudman, består verksamheten av en konferensanläggning, en restaurang och ett internatboende.

Tjänsten är en tillsvidareanställning i form av ferietjänst med startdatum 2021-08-11.

Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss!

Karin Öhman
Utbildningsledare kyrkomusik och musik
karin.ohman@ofhsk.se 
0491-768111

Olof Lövmo
Kursansvarig musiklinjen
olof.lovmo@ofhsk.se 
0491-768120

Ansökan med personligt brev och CV mejlas till:
karin.ohman@ofhsk.se (märk ansökan med ”lärartjänst”)

Rekryteringen genomförs löpande.
Sista ansökningsdag: 9/6